Από το: Kitchenstori.es
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να κάνει όχι μόνο με τα συστατικά που περιέχει αλλά με το χρόνο που προετοιμάζεται. Ο χρόνος ωριμάζει το
προζύμι και το αποτέλεσμά του είναι εξαιρετικό. Ακολουθούμε το πρόγραμμα κι αφιερώνουμε ένα πρωινό Σ/Κ να το ολοκληρώσουμε -με το δεύτερο ανέβασμά & το ψήσιμό του- ώστε να το απολαύσουμε με παρέα και συνδυασμένο σε brunch...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να κάνει όχι μόνο με τα συστατικά που περιέχει αλλά με το χρόνο που προετοιμάζεται. Ο χρόνος ωριμάζει το
προζύμι και το αποτέλεσμά του είναι εξαιρετικό. Ακολουθούμε το πρόγραμμα κι αφιερώνουμε ένα πρωινό Σ/Κ να το ολοκληρώσουμε -με το δεύτερο ανέβασμά & το ψήσιμό του- ώστε να το απολαύσουμε με παρέα και συνδυασμένο σε brunch...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.