Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Μία απλή και εύκολη συνταγή χωρίς πολλές πολλές ετοιμασίες... Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Αλείφουμε μέσα - έξω μουστάρδα. Το αλείφουμε μόνο μέσα με κέτσαπ. Βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο. Το τυρί σε μεγάλους κύβους. Κλωνάρια δεντρολίβανο. Το
διπλώνουμε στη μέση και το πιάνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη μας φύγει... η γέμιση. Το βάζουμε σε μεγάλο ταψί κουζίνας και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τις πατάτες μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Μία απλή και εύκολη συνταγή χωρίς πολλές πολλές ετοιμασίες... Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Αλείφουμε μέσα - έξω μουστάρδα. Το αλείφουμε μόνο μέσα με κέτσαπ. Βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο. Το τυρί σε μεγάλους κύβους. Κλωνάρια δεντρολίβανο. Το
διπλώνουμε στη μέση και το πιάνουμε με οδοντογλυφίδες για να μη μας φύγει... η γέμιση. Το βάζουμε σε μεγάλο ταψί κουζίνας και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τις πατάτες μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.