Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε. Τα βγάζουμε και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα πράσα, ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά τους. Σε
μία άλλη κατσαρόλα, προσθέτουμε το γάλα και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουρ και βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά. Μόλις πήξει η κρέμα μας, βγάζουμε από τη φωτιά. Τρίβουμε το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε. Τα βγάζουμε και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα πράσα, ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά τους. Σε
μία άλλη κατσαρόλα, προσθέτουμε το γάλα και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουρ και βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά. Μόλις πήξει η κρέμα μας, βγάζουμε από τη φωτιά. Τρίβουμε το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.