Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το πιπέρι και την πάπρικα και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια
μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το σπανάκι, συνεχίζουμε το σοτάρισμα, αλατίζουμε κι ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό. Πλένουμε τις γλώσσες, τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε ξύλο κοπής...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το πιπέρι και την πάπρικα και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια
μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το σπανάκι, συνεχίζουμε το σοτάρισμα, αλατίζουμε κι ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό. Πλένουμε τις γλώσσες, τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε ξύλο κοπής...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.