Από το: Kitchenstori.es
Αυτά τα υπέροχα πορτοκάλια, τα σαγκουίνια με τα κόκκινα στίγματα στη φλούδα και την κόκκινη σάρκα γίνονται μαρμελάδα κι είναι από τις πιο όμορφες με το κόκκινο άλικο χρώμα της και ίσως από τις πιο γευστικές. Από παιδί μέ μαγνήτιζε
και μέ εντυπωσίαζε η κατακόκκινη, σαν αίμα, σάρκα τους! Στο μεγάλο πορτοκαλεώνα του Παππού, υπήρχαν όλα σχεδόν τα είδη των εσπεριδοειδών -και διάφορες ποικιλίες κάποιων απ΄αυτά- από τεράστια κίτρα, τα οποία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Αυτά τα υπέροχα πορτοκάλια, τα σαγκουίνια με τα κόκκινα στίγματα στη φλούδα και την κόκκινη σάρκα γίνονται μαρμελάδα κι είναι από τις πιο όμορφες με το κόκκινο άλικο χρώμα της και ίσως από τις πιο γευστικές. Από παιδί μέ μαγνήτιζε
και μέ εντυπωσίαζε η κατακόκκινη, σαν αίμα, σάρκα τους! Στο μεγάλο πορτοκαλεώνα του Παππού, υπήρχαν όλα σχεδόν τα είδη των εσπεριδοειδών -και διάφορες ποικιλίες κάποιων απ΄αυτά- από τεράστια κίτρα, τα οποία...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.