Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά τους... Προσθέτουμε τη ντομάτα, βασιλικό
και πιπέρι. Βράζουμε μέχρι να δέσει... η σάλτσα μας. Εν τω μεταξύ μέχρι να δέσει η σάλτσα μας, βράζουμε και τις κουρκουμπίνες για 15-20 λεπτά. Μόλις βράσουν, με μία τρυπητή κουτάλα τις προσθέτουμε στη σάλτσα μας που έχει δέσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά τους... Προσθέτουμε τη ντομάτα, βασιλικό
και πιπέρι. Βράζουμε μέχρι να δέσει... η σάλτσα μας. Εν τω μεταξύ μέχρι να δέσει η σάλτσα μας, βράζουμε και τις κουρκουμπίνες για 15-20 λεπτά. Μόλις βράσουν, με μία τρυπητή κουτάλα τις προσθέτουμε στη σάλτσα μας που έχει δέσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.