Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ζαρζαβατικά μας... Τα μανιτάρια με βρεγμένο σφουγγαράκι. Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα, ξεχωριστά το άσπρο μέρος και ξεχωριστά το πράσινο μέρος τους. Τα μανιτάρια σε μέτρια κομμάτια, τις πιπεριές
ψιλοκομμένες. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και το σοτάρουμε... Στη συνέχεια, τα φρέσκα, μονάχα το λευκό. Τα πράσα και σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ζαρζαβατικά μας... Τα μανιτάρια με βρεγμένο σφουγγαράκι. Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα, ξεχωριστά το άσπρο μέρος και ξεχωριστά το πράσινο μέρος τους. Τα μανιτάρια σε μέτρια κομμάτια, τις πιπεριές
ψιλοκομμένες. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και το σοτάρουμε... Στη συνέχεια, τα φρέσκα, μονάχα το λευκό. Τα πράσα και σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.