Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Οι μήνες της Άνοιξης είναι η εποχή της μυζήθρας στην Κρήτη. Του ανθότυρου όπως τη λένε οι Χανιώτες, της γλυκομυζήθρας για τη μεριά μας. Φρέσκια, βουτυράτη και απαλή είναι από τα αγαπημένα μας μαλακά τυριά και την
καταναλώνουμε με πολλούς τρόπους. Σκέτη με λίγο ψωμί ή με μέλι, μέσα σε ομελέτες και σε μπουρέκια, και φυσικά ως γέμιση στα λυχναράκια και τα ανεβατά καλιτσούνια της Ανατολικής Κρήτης. Εκτός από τις παραδοσιακές εφαρμογές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Οι μήνες της Άνοιξης είναι η εποχή της μυζήθρας στην Κρήτη. Του ανθότυρου όπως τη λένε οι Χανιώτες, της γλυκομυζήθρας για τη μεριά μας. Φρέσκια, βουτυράτη και απαλή είναι από τα αγαπημένα μας μαλακά τυριά και την
καταναλώνουμε με πολλούς τρόπους. Σκέτη με λίγο ψωμί ή με μέλι, μέσα σε ομελέτες και σε μπουρέκια, και φυσικά ως γέμιση στα λυχναράκια και τα ανεβατά καλιτσούνια της Ανατολικής Κρήτης. Εκτός από τις παραδοσιακές εφαρμογές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.