Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το λευκό μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια για να σοταριστούν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο, τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά
τους. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το κριθαράκι και το τσιγαρίζουμε. Τις ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες, το ντοματοχυμό. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το λευκό μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια για να σοταριστούν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο, τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα νερά
τους. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το κριθαράκι και το τσιγαρίζουμε. Τις ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες, το ντοματοχυμό. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.