Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη ζάχαρη. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κόρν φλάουρ και τα αυγά με έναν αυγοδάρτη. Λίγο πριν πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε το 1/3 στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε. Αμέσως ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα πάνω στη φωτιά μέχρι
να δέσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τα 20γρ βουτύρου, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C. Σε ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη ζάχαρη. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κόρν φλάουρ και τα αυγά με έναν αυγοδάρτη. Λίγο πριν πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε το 1/3 στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε. Αμέσως ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα πάνω στη φωτιά μέχρι
να δέσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τα 20γρ βουτύρου, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C. Σε ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.