Από το: Pandespani
Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του. Εύκολο πιάτο και μαγικός μεζές που παίζει τα ρέστα του στην σάλτσα. Μιλάμε για την χοιρινή τηγανιά και όσα την αφορούν. Η πλήρης συνταγή στο επόμενο άρθρο. Η
αυθεντική ελληνική τηγανιά είναι χοιρινή. To πιάτο ανήκει σ’ αυτά που ακολουθούσαν το ετήσιο σφάξιμο του γουρουνιού, στις γουρουνοχαρές, κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων. Οι τοπικές κουζίνες την τίμησαν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του. Εύκολο πιάτο και μαγικός μεζές που παίζει τα ρέστα του στην σάλτσα. Μιλάμε για την χοιρινή τηγανιά και όσα την αφορούν. Η πλήρης συνταγή στο επόμενο άρθρο. Η
αυθεντική ελληνική τηγανιά είναι χοιρινή. To πιάτο ανήκει σ’ αυτά που ακολουθούσαν το ετήσιο σφάξιμο του γουρουνιού, στις γουρουνοχαρές, κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων. Οι τοπικές κουζίνες την τίμησαν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.