Από το: dietstories
Σε κατσαρολάκι βράζουμε το ζωμό κότας, προσθέτουμε την κινόα, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10- 12 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τελείως τα υγρά. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με πιπέρι, θυμάρι και ελάχιστο αλάτι. Σε αντικολλητικό
τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο με το μισό ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα (προσθέτοντας το μέλι 1 λεπτό πριν αποσύρουμε από τη φωτιά) και στη συνέχεια το αποσύρουμε απο το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε κατσαρολάκι βράζουμε το ζωμό κότας, προσθέτουμε την κινόα, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10- 12 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τελείως τα υγρά. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με πιπέρι, θυμάρι και ελάχιστο αλάτι. Σε αντικολλητικό
τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο με το μισό ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα (προσθέτοντας το μέλι 1 λεπτό πριν αποσύρουμε από τη φωτιά) και στη συνέχεια το αποσύρουμε απο το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.