Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το σκουπίζουμε. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Ρίχνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένα και το άσπρο μέρος από τα
φρέσκα και τα τσιγαρίζουμε... Προσθέτουμε νερό και βράζουμε... για καμία ώρα έως μιάμιση, ανάλογα το κρέας. Εν τω μεταξύ, έχουμε ασχοληθεί με τα μαρούλια μας. Αφού τα έχουμε πλύνει καλά, τα χοντροκόβουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το σκουπίζουμε. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Ρίχνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένα και το άσπρο μέρος από τα
φρέσκα και τα τσιγαρίζουμε... Προσθέτουμε νερό και βράζουμε... για καμία ώρα έως μιάμιση, ανάλογα το κρέας. Εν τω μεταξύ, έχουμε ασχοληθεί με τα μαρούλια μας. Αφού τα έχουμε πλύνει καλά, τα χοντροκόβουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.