Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Υπέροχο, οικογενειακό, υγιεινό φαγητό. Από τα νόστιμα κι αγαπημένα της κουζίνας μας. Βασική προϋπόθεση βέβαια να σας αρέσουν οι χοχλιοί! Για τους χοχλιούς: Με ένα μαχαίρι καθαρίζουμε τους χοχλιούς. Το κέλυφος εάν χρειάζεται και την τσίπα που έχουν μπροστά Τους βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και αρκετό αλάτι. Όταν αρχίσουν να βράζουν τους
αφήνουμε να βράσουν μόνο 4 λεπτά όχι παραπάνω. Τους ρίχνουμε στο νεροχύτη και τους πλένουμε καλά με το νερό και τους βάζουμε σε ένα πιάτο. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τους χοχλιούς για 2-3 λεπτά. Έπειτα τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
Υπέροχο, οικογενειακό, υγιεινό φαγητό. Από τα νόστιμα κι αγαπημένα της κουζίνας μας. Βασική προϋπόθεση βέβαια να σας αρέσουν οι χοχλιοί! Για τους χοχλιούς: Με ένα μαχαίρι καθαρίζουμε τους χοχλιούς. Το κέλυφος εάν χρειάζεται και την τσίπα που έχουν μπροστά Τους βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και αρκετό αλάτι. Όταν αρχίσουν να βράζουν τους
αφήνουμε να βράσουν μόνο 4 λεπτά όχι παραπάνω. Τους ρίχνουμε στο νεροχύτη και τους πλένουμε καλά με το νερό και τους βάζουμε σε ένα πιάτο. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τους χοχλιούς για 2-3 λεπτά. Έπειτα τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.