Από το: Shogun's Kitchen
Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι basmati ώστε να απολαμβάνω την υπέροχη σάλτσα του! Σήμερα όμως, σκέφτηκα να κάνω κάτι λίγο
διαφορετικό. Να μετατρέψω το πιάτο σε ολοκληρωμένη γευστική πρόταση, η οποία θα χρειάζεται μόνο λίγο ψωμί για να είναι πλήρης. Μαγείρεψα, λοιπόν, το ψάρι μου μαζί με μανιτάρια πλευρώτους με την ίδια ακριβώς τεχνική που μαγειρεύω...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι basmati ώστε να απολαμβάνω την υπέροχη σάλτσα του! Σήμερα όμως, σκέφτηκα να κάνω κάτι λίγο
διαφορετικό. Να μετατρέψω το πιάτο σε ολοκληρωμένη γευστική πρόταση, η οποία θα χρειάζεται μόνο λίγο ψωμί για να είναι πλήρης. Μαγείρεψα, λοιπόν, το ψάρι μου μαζί με μανιτάρια πλευρώτους με την ίδια ακριβώς τεχνική που μαγειρεύω...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.