Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. Ανακατεύουμε το ζεστό νερό με την μαλακή καστανή ζάχαρη, το βούτυρο, και το κακάο μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα αυγά με την κρυσταλλική ζάχαρη και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά. Χαμηλώνουμε στο ελάχιστο την ταχύτητα και
ξεκινάμε να προσθέτουμε εναλλάξ στον κάδο το σοκολατένιο μείγμα και το κοσκινισμένο αλεύρι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Τέλος προσθέτουμε το λικέρ καφέ. Μεταφέρουμε σε ανοιγόμενη φόρμα 20 εκ όπου έχουμε βουτυρώσει και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. Ανακατεύουμε το ζεστό νερό με την μαλακή καστανή ζάχαρη, το βούτυρο, και το κακάο μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα αυγά με την κρυσταλλική ζάχαρη και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά. Χαμηλώνουμε στο ελάχιστο την ταχύτητα και
ξεκινάμε να προσθέτουμε εναλλάξ στον κάδο το σοκολατένιο μείγμα και το κοσκινισμένο αλεύρι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Τέλος προσθέτουμε το λικέρ καφέ. Μεταφέρουμε σε ανοιγόμενη φόρμα 20 εκ όπου έχουμε βουτυρώσει και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.