Από το: kitchen reporter
Το χοιρινό κρέας εκτός από νόστιμο, είναι οικονομικό και εύκολο στο μαγείρεμα. Έτσι μπορούμε με λίγη φαντασία και αγάπη να "βγάλουμε" υπέροχα πιάτα... Πάμε να δούμε ένα από αυτά.. Κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτά φιλετάκια και τα χτυπάμε με το
μπάτη. Τα θέλουμε γύρω στα 2 με 3 χιλιοστά. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε... Βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι στο οποίο προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Τα τηγανίζουμε. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, αφού τα κόψουμε μέσα να σωταριστούν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
Το χοιρινό κρέας εκτός από νόστιμο, είναι οικονομικό και εύκολο στο μαγείρεμα. Έτσι μπορούμε με λίγη φαντασία και αγάπη να "βγάλουμε" υπέροχα πιάτα... Πάμε να δούμε ένα από αυτά.. Κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτά φιλετάκια και τα χτυπάμε με το
μπάτη. Τα θέλουμε γύρω στα 2 με 3 χιλιοστά. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε... Βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι στο οποίο προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Τα τηγανίζουμε. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, αφού τα κόψουμε μέσα να σωταριστούν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.