Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Πανέμορφη, νόστιμη και πολύ εύκολη πιτούλα σας έχω... αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο χωριάτικο φύλλο όπως εγώ... Αλείφουμε το ταψί με ηλιέλαιο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά του χυλού. Κόβουμε το φύλλο λωρίδες 3-4 δάχτυλα. Κάνουμε την κάθε λωρίδα πλισέ και την
τοποθετούμε περιμετρικά στο ταψί. Όταν τελειώσουμε και με τα 4 φύλλα περιχύνουμε με το υγρό μείγμα. Σκεπάζουμε την πίτα και την αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά... εγώ την έκανα βράδυ και την σκέπασα με μεμβράνη και την έβαλα στο ψυγείο!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Πανέμορφη, νόστιμη και πολύ εύκολη πιτούλα σας έχω... αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο χωριάτικο φύλλο όπως εγώ... Αλείφουμε το ταψί με ηλιέλαιο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά του χυλού. Κόβουμε το φύλλο λωρίδες 3-4 δάχτυλα. Κάνουμε την κάθε λωρίδα πλισέ και την
τοποθετούμε περιμετρικά στο ταψί. Όταν τελειώσουμε και με τα 4 φύλλα περιχύνουμε με το υγρό μείγμα. Σκεπάζουμε την πίτα και την αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά... εγώ την έκανα βράδυ και την σκέπασα με μεμβράνη και την έβαλα στο ψυγείο!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.