Από το: Pandespani
Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια, αποτελεί την πιο βατή, ιταλική μετουσίωση της μεσογειακής αύρας σε σπουδαίο πιάτο. Η μυρωδιά της αρμύρας και η εύθραυστη γλύκα των
οστρακόδερμων δημιουργούν μαγικές αλυσιδωτές αντιδράσεις με το άμυλο των μακαρονιών υποστηρίζοντας άριστα και την μακριά επίγευση. Με την πρώτη δοκιμή, στην πρώτη μπουκιά μια παράξενη πολυπλοκότητα προϊδεάζει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια, αποτελεί την πιο βατή, ιταλική μετουσίωση της μεσογειακής αύρας σε σπουδαίο πιάτο. Η μυρωδιά της αρμύρας και η εύθραυστη γλύκα των
οστρακόδερμων δημιουργούν μαγικές αλυσιδωτές αντιδράσεις με το άμυλο των μακαρονιών υποστηρίζοντας άριστα και την μακριά επίγευση. Με την πρώτη δοκιμή, στην πρώτη μπουκιά μια παράξενη πολυπλοκότητα προϊδεάζει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.