Από το: Pandespani
Καιρός ήταν να γράψουμε για σούπερ τρυφερά, καπνιστά και καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια, με γυαλιστερό γλάσο να κολλάει στα δάχτυλα. Τα πιάνεις με το χέρι, δήθεν ανέμελα, μην τυχόν και χάσεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το γλύψιμο! Ταυτόχρονα τα ρισκάρεις όλα απέναντι στη
βαρύτητα: να μείνεις με το κόκαλο, αφού το μαλακό τους κρέας ‘πέφτει’ και μόνο ακουμπώντας το με την άκρη του δαχτύλου. Και βέβαια, στο στόμα λιώνει. Καμία προσπάθεια να μασάς. Περιμένατε κάτι λιγότερο;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Καιρός ήταν να γράψουμε για σούπερ τρυφερά, καπνιστά και καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια, με γυαλιστερό γλάσο να κολλάει στα δάχτυλα. Τα πιάνεις με το χέρι, δήθεν ανέμελα, μην τυχόν και χάσεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το γλύψιμο! Ταυτόχρονα τα ρισκάρεις όλα απέναντι στη
βαρύτητα: να μείνεις με το κόκαλο, αφού το μαλακό τους κρέας ‘πέφτει’ και μόνο ακουμπώντας το με την άκρη του δαχτύλου. Και βέβαια, στο στόμα λιώνει. Καμία προσπάθεια να μασάς. Περιμένατε κάτι λιγότερο;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.