Από το: Γαστρονόμος
Παραδοσιακά η ζάχερτορτε περιέχει μαρμελάδα βερίκοκο, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε στον κάδο του
μίξερ (με το φτερό, σε δυνατή ταχύτητα) το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν ελαφρώς. Ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμη 5 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε και τη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και καθαρίζουμε τον κάδο του μίξερ (να είναι εν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Παραδοσιακά η ζάχερτορτε περιέχει μαρμελάδα βερίκοκο, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε στον κάδο του
μίξερ (με το φτερό, σε δυνατή ταχύτητα) το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν ελαφρώς. Ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμη 5 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε και τη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και καθαρίζουμε τον κάδο του μίξερ (να είναι εν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.