Από το: Amerimnos Taxidioths
Προσέχουμε οι πιπεριές μας να είναι φρέσκες και σαρκώδεις (χρησιμοποιούμε, κατά προτίμηση, διαφόρων χρωμάτων, κίτρινες, πορτοκαλί, κόκκινες, πράσινες ανοικτόχρωμες Φλωρίνης, κάποιοι της λένε και “Μακεδονίας” αλλά και
σκούρες πράσινες, για να υπάρχει χρωματική εναλλαγή μέσα στα βάζα, αλλά και στο πιάτο μας).
Πλένουμε προσεκτικά τις πιπεριές, τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά και τις κόβουμε στα 4, αφαιρώντας σπόρους και τα εσωτερικά, λευκά, νεύρα που τους στηρίζουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Προσέχουμε οι πιπεριές μας να είναι φρέσκες και σαρκώδεις (χρησιμοποιούμε, κατά προτίμηση, διαφόρων χρωμάτων, κίτρινες, πορτοκαλί, κόκκινες, πράσινες ανοικτόχρωμες Φλωρίνης, κάποιοι της λένε και “Μακεδονίας” αλλά και
σκούρες πράσινες, για να υπάρχει χρωματική εναλλαγή μέσα στα βάζα, αλλά και στο πιάτο μας).
Πλένουμε προσεκτικά τις πιπεριές, τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά και τις κόβουμε στα 4, αφαιρώντας σπόρους και τα εσωτερικά, λευκά, νεύρα που τους στηρίζουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr