Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πιπεριές Φλωρίνης με Ξύδι

Written By Unknown on Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 14, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Amerimnos Taxidioths
Προσέχουμε οι πιπεριές μας να είναι φρέσκες και σαρκώδεις (χρησιμοποιούμε, κατά προτίμηση, διαφόρων χρωμάτων, κίτρινες, πορτοκαλί, κόκκινες, πράσινες ανοικτόχρωμες Φλωρίνης, κάποιοι της λένε και “Μακεδονίας” αλλά και
σκούρες πράσινες, για να υπάρχει χρωματική εναλλαγή μέσα στα βάζα, αλλά και στο πιάτο μας).
Πλένουμε προσεκτικά τις πιπεριές, τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά και τις κόβουμε στα 4, αφαιρώντας σπόρους και τα εσωτερικά, λευκά, νεύρα που τους στηρίζουν.

Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr



SHARE

About Unknown