Από το: Amerimnos Taxidioths
Μπορούμε να κάνουμε ψητές πιπεριές με όποιο είδος μας αρέσει και η μέθοδος είναι η ίδια για όλα τα είδη. Μπορείτε να ψήσετε τις πιπεριές στα κάρβουνα, πάνω σε φλόγα ή στο φούρνο. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι στο φούρνο.
Πλένουμε τις πιπεριές και τις αλείβουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οΚελσίου μέχρι να αρχίσουν να μαυρίζουν. Τις γύρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Τότε τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις κλείνουμε μέσα σε μία σακούλα να ιδρώσουν, περίπου 15 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Μπορούμε να κάνουμε ψητές πιπεριές με όποιο είδος μας αρέσει και η μέθοδος είναι η ίδια για όλα τα είδη. Μπορείτε να ψήσετε τις πιπεριές στα κάρβουνα, πάνω σε φλόγα ή στο φούρνο. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι στο φούρνο.
Πλένουμε τις πιπεριές και τις αλείβουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οΚελσίου μέχρι να αρχίσουν να μαυρίζουν. Τις γύρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Τότε τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις κλείνουμε μέσα σε μία σακούλα να ιδρώσουν, περίπου 15 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr