Από το: Zaxapn kai alati
Γαρδούμπες κοινώς κοκορέτσι. Τις λέμε γαρδούμπες γιατί την συκωταριά τηυν κόβουμε σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια, την τυλίγουμε στη σκέπη και έπειτα τυλίγουμε με τα εντεράκια. Δεν περνάμε τα εντόσθια στη σούβλα. Πλένουμε και γυρίζουμε τα εντεράκια, τα βάζουμε σε ένα
μπολ με νερό και ξύδι, να σταθούν μία ώρα περίπου. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στο τρυπητό, τα αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και πιπέρι και προαιρετικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Γαρδούμπες κοινώς κοκορέτσι. Τις λέμε γαρδούμπες γιατί την συκωταριά τηυν κόβουμε σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια, την τυλίγουμε στη σκέπη και έπειτα τυλίγουμε με τα εντεράκια. Δεν περνάμε τα εντόσθια στη σούβλα. Πλένουμε και γυρίζουμε τα εντεράκια, τα βάζουμε σε ένα
μπολ με νερό και ξύδι, να σταθούν μία ώρα περίπου. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στο τρυπητό, τα αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και πιπέρι και προαιρετικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr