Από το: Polina Cuisine
Σε ένα τηγάνι τοποθετώ τα μύδια μαζί με νερό και κρασί τα βράζουμε μέχρι να ανοίξουν. Όσα δεν ανοίξουν τα πετάμε αφαιρούμε το κέλυφος και τα αφήνουμε στην άκρη. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα μύδια τα βγάζω από την κατάψυξη τα αφήνω στο ψυγείο για να
αποψυχθούν τα πλένω και τα βάζω σε μπολ με χυμό λεμόνι. Ετοιμάζω το χυλό σε ένα μπολ ρίχνω όλα τα υλικά ανακατεύω ρίχνω και τα μύδια. Θέλουμε ένα πηχτό χυλό τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
Σε ένα τηγάνι τοποθετώ τα μύδια μαζί με νερό και κρασί τα βράζουμε μέχρι να ανοίξουν. Όσα δεν ανοίξουν τα πετάμε αφαιρούμε το κέλυφος και τα αφήνουμε στην άκρη. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα μύδια τα βγάζω από την κατάψυξη τα αφήνω στο ψυγείο για να
αποψυχθούν τα πλένω και τα βάζω σε μπολ με χυμό λεμόνι. Ετοιμάζω το χυλό σε ένα μπολ ρίχνω όλα τα υλικά ανακατεύω ρίχνω και τα μύδια. Θέλουμε ένα πηχτό χυλό τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.