Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Μια πιτούλα πολύ ιδιαίτερη, που την έφτιαχνε η γιαγιά μου, συνήθως το χειμώνα. Είναι πάρα πολύ νόστιμη και τρώγεται πολύ ευχάριστα, τόσο ζεστή, όσο και παγωμένη. Δοκιμάστε τη και θα εκπλαγείτε! Βάζουμε σ᾿ ένα μπολ το σιμιγδάλι, τα τυριά, το γάλα, τ᾿ αυγά και τ᾿
ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σ᾿ ένα μπρίκι καίμε το βούτυρο, το περιχύνουμε πάνω στο μείγμα και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί Ν°32 ή 34 (διαμ. 32 ή 34 εκ.), μέσα και στα πλαϊνά και στρώνουμε τα μισά φύλλα ακτινωτά, βουτυρώνοντάς ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς
Μια πιτούλα πολύ ιδιαίτερη, που την έφτιαχνε η γιαγιά μου, συνήθως το χειμώνα. Είναι πάρα πολύ νόστιμη και τρώγεται πολύ ευχάριστα, τόσο ζεστή, όσο και παγωμένη. Δοκιμάστε τη και θα εκπλαγείτε! Βάζουμε σ᾿ ένα μπολ το σιμιγδάλι, τα τυριά, το γάλα, τ᾿ αυγά και τ᾿
ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σ᾿ ένα μπρίκι καίμε το βούτυρο, το περιχύνουμε πάνω στο μείγμα και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί Ν°32 ή 34 (διαμ. 32 ή 34 εκ.), μέσα και στα πλαϊνά και στρώνουμε τα μισά φύλλα ακτινωτά, βουτυρώνοντάς ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς