Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το φρικασέ είναι ένα από τα κατ᾿ εξοχήν παραδοσιακά, χειμωνιάτικα φαγητά και είναι ιδανικό για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας, στο Κυριακάτικο, αλλά και στο γιορτινό μας τραπέζι. Τα ψιλικά ταιριάζουν πάρα πολύ με το αρνάκι, τόσο, που η γεύση τους θα αφήσει άφωνο όποιον το
δοκιμάσει! Καθαρίζουμε τα ψιλικά μας, (τα σέσκλα, τις καυκαλίδες, τα μυρώνια, τις παπαρούνες), τα πλένουμε
πολύ καλά και τα χοντροκόβουμε. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Το φρικασέ είναι ένα από τα κατ᾿ εξοχήν παραδοσιακά, χειμωνιάτικα φαγητά και είναι ιδανικό για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας, στο Κυριακάτικο, αλλά και στο γιορτινό μας τραπέζι. Τα ψιλικά ταιριάζουν πάρα πολύ με το αρνάκι, τόσο, που η γεύση τους θα αφήσει άφωνο όποιον το
δοκιμάσει! Καθαρίζουμε τα ψιλικά μας, (τα σέσκλα, τις καυκαλίδες, τα μυρώνια, τις παπαρούνες), τα πλένουμε
πολύ καλά και τα χοντροκόβουμε. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.