Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παραδοσιακός μπακλαβάς

Written By Unknown on Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 23, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το:  Sidagi.gr
Ανακατεύουμε τα καρύδια, την κανέλα, το κοπανισμένο γαρύφαλλο, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε ανά μέτριο ταψί,στρώνουμε ανά δύο τα φύλλα και ανάμεσα ρίχνουμε το μείγμα. Στη συνέχεια,κόβουμε σε ρόμβους και καρφώνουμε τα ολόκληρα γαρύφαλλα. Ζεματάμε το λάδι και το ρίχνουμε πάνω από το γλυκό. Βάζουμε το μπακλαβά να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Όταν κρυώσει,περιχύνουμε με το σιρόπι.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr

 
SHARE

About Unknown