Από το: Sidagi.gr
Ανακατεύουμε τα καρύδια, την κανέλα, το κοπανισμένο γαρύφαλλο, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε ανά μέτριο ταψί,στρώνουμε ανά δύο τα φύλλα και ανάμεσα ρίχνουμε το μείγμα. Στη συνέχεια,κόβουμε σε ρόμβους και καρφώνουμε τα ολόκληρα γαρύφαλλα. Ζεματάμε το λάδι και το ρίχνουμε πάνω από το γλυκό. Βάζουμε το μπακλαβά να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Όταν κρυώσει,περιχύνουμε με το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ανακατεύουμε τα καρύδια, την κανέλα, το κοπανισμένο γαρύφαλλο, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε ανά μέτριο ταψί,στρώνουμε ανά δύο τα φύλλα και ανάμεσα ρίχνουμε το μείγμα. Στη συνέχεια,κόβουμε σε ρόμβους και καρφώνουμε τα ολόκληρα γαρύφαλλα. Ζεματάμε το λάδι και το ρίχνουμε πάνω από το γλυκό. Βάζουμε το μπακλαβά να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Όταν κρυώσει,περιχύνουμε με το σιρόπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr