Από το: pandespani
Μεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η γεμιστή σπλήνα είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της χελώνας καρέτα-καρέτα ή της φώκιας μοναχός-μοναχός (Monachus monachus).
Γι’ αυτό κατά τον συνήθη αυθαίρετο
τρόπο, την βάφτισα ‘Μερακλή-μερακλή’, αναβαθμίζοντας κατά το παράδειγμα του Τζον Φλέμινγκ, το όνομα σε κατηγορία (κατ’ αναλογία του γένους για τα ζώα), η οποία θα μπορούσε να φαίνεται στο εξής και στα περιεχόμενα του pandespani για να προβάλλει τα πιάτα που ‘κινδυνεύουν’ από μαγειρικό αφανισμό!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Μεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η γεμιστή σπλήνα είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της χελώνας καρέτα-καρέτα ή της φώκιας μοναχός-μοναχός (Monachus monachus).
Γι’ αυτό κατά τον συνήθη αυθαίρετο
τρόπο, την βάφτισα ‘Μερακλή-μερακλή’, αναβαθμίζοντας κατά το παράδειγμα του Τζον Φλέμινγκ, το όνομα σε κατηγορία (κατ’ αναλογία του γένους για τα ζώα), η οποία θα μπορούσε να φαίνεται στο εξής και στα περιεχόμενα του pandespani για να προβάλλει τα πιάτα που ‘κινδυνεύουν’ από μαγειρικό αφανισμό!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com