Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Σήμερα δεν θα γράψω συνταγή με το συνηθισμένο τρόπο. Θα σας παραπέμψω σε άλλο post για υλικά κλπ... Απλά θέλω να καταγράψω την χρήση ενός ακόμη φυτού στην κουζίνα της Κρήτης. Ενός φυτού που όλοι το γνωρίζουμε αλλά αμφιβάλλω αν όλοι ξέρουμε ότι είναι βρώσιμο και μάλιστα
χρήσιμο. Για τη νοστιμιά του οι γνώμες διίστανται. Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη γεύση του αλλά επειδή εδώ θεωρώ υποχρέωσή μου να παρουσιάζω ό,τι μαγειρεύεται ή μαγειρευόταν στην Κρήτη, θα αναφέρω και αυτή τη συνταγή. Η μολόχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Σήμερα δεν θα γράψω συνταγή με το συνηθισμένο τρόπο. Θα σας παραπέμψω σε άλλο post για υλικά κλπ... Απλά θέλω να καταγράψω την χρήση ενός ακόμη φυτού στην κουζίνα της Κρήτης. Ενός φυτού που όλοι το γνωρίζουμε αλλά αμφιβάλλω αν όλοι ξέρουμε ότι είναι βρώσιμο και μάλιστα
χρήσιμο. Για τη νοστιμιά του οι γνώμες διίστανται. Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη γεύση του αλλά επειδή εδώ θεωρώ υποχρέωσή μου να παρουσιάζω ό,τι μαγειρεύεται ή μαγειρευόταν στην Κρήτη, θα αναφέρω και αυτή τη συνταγή. Η μολόχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr