Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200o. Σε μεγάλο σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι, το μπέικιν και αφήνουμε στην άκρη. Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το κόβουμε σε κομματάκια. Τα ρίχνουμε στο μείγμα του αλευριού και τα τρίβουμε με τα δάχτυλα να
γίνουν σαν χοντρά "ψίχουλα". Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τυρί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο μείγμα το ξυνόγαλο και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει μιά ζύμη. Μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμα ξυνόγαλο...
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200o. Σε μεγάλο σκεύος ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι, το μπέικιν και αφήνουμε στην άκρη. Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το κόβουμε σε κομματάκια. Τα ρίχνουμε στο μείγμα του αλευριού και τα τρίβουμε με τα δάχτυλα να
γίνουν σαν χοντρά "ψίχουλα". Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τυρί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο μείγμα το ξυνόγαλο και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει μιά ζύμη. Μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμα ξυνόγαλο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr