Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι με τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αβγά ολόκληρα και τη ζάχαρη και αρχίζουμε το χτύπημα σε μικρή ταχύτητα. Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές, προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο χλιαρό γάλα για να
αραιώσει. Προσθέτουμε το λυωμένο βούτυρο και δουλεύουμε το μείγμα σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να πάρει υφή ελαστική μαλακής ζύμης, οπότε σταματάμε. Ανακατεύουμε μέσα τις σταφίδες και βάζουμε το μείγμα σε...
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι με τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αβγά ολόκληρα και τη ζάχαρη και αρχίζουμε το χτύπημα σε μικρή ταχύτητα. Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές, προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο χλιαρό γάλα για να
αραιώσει. Προσθέτουμε το λυωμένο βούτυρο και δουλεύουμε το μείγμα σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να πάρει υφή ελαστική μαλακής ζύμης, οπότε σταματάμε. Ανακατεύουμε μέσα τις σταφίδες και βάζουμε το μείγμα σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr