Από το: Μοναστηριακά
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες μακρόστενες. Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να
"δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια. Υλικα: μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόννου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες μακρόστενες. Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να
"δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια. Υλικα: μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόννου ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr