Από το: Greek M@s@
Τη συνταγη αυτή σαν ιδεα την ειχα δει σε καποια εκπομπη δεν ειχα σημειωσει όμως τα υλικα και ετσι αυτοσχεδιασα. Βράζουμε τα ζυμαρικα και τα αφηνουμε να κρυωσουν καλα. Φτιαχνουμε μια αραιη μπεσαμελ και την ανακατευουμε με τα ζυμαρικα και την κρεμα γαλακτος.
Τσιγαριζουμε το μπεικον και το ανακατευουμε με τα ζυμαρικα. Προσθετουμε τα τυρια ,τα μανιταρια και την πιπερια και αλατοπιπερωνουμε. Αφηουμε το μειγμα να κρυωσει. Βγαζουμε τη σφολιατα από την καταψυξη και όπως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Τη συνταγη αυτή σαν ιδεα την ειχα δει σε καποια εκπομπη δεν ειχα σημειωσει όμως τα υλικα και ετσι αυτοσχεδιασα. Βράζουμε τα ζυμαρικα και τα αφηνουμε να κρυωσουν καλα. Φτιαχνουμε μια αραιη μπεσαμελ και την ανακατευουμε με τα ζυμαρικα και την κρεμα γαλακτος.
Τσιγαριζουμε το μπεικον και το ανακατευουμε με τα ζυμαρικα. Προσθετουμε τα τυρια ,τα μανιταρια και την πιπερια και αλατοπιπερωνουμε. Αφηουμε το μειγμα να κρυωσει. Βγαζουμε τη σφολιατα από την καταψυξη και όπως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr