Κόβουμε μία φέτα στη μία πλευρά της μελιτζάνας. Κόβουμε ακόμα μία πολύ λεπτή από την κάτω πλευρά για να πατήσει το παπουτσάκι και να είναι σταθερό. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό της προσέχοντας να μην τρυπήσουμε τα τοιχώματα. Τις βάζουμε σε
αλατισμένο νερό για 30 λεπτά να ξεπικρίσουν. Στη συνέχεια, αφού στραγγίξουν λίγο, τις λαδώνουμε εξωτερικά με ένα πινελάκι. Τις ψήνουμε για μισή ώρα στους 200 βαθμούς μέσα σε λαδωμένο ταψί. Όσο βρίσκονται στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr