Από το: Γαστρονόμος
Αν δεν βρούμε τα χόρτα που προτείνονται στη συνταγή, δεν χρειάζεται να την απορρίψουμε, καθώς τα περισσότερα μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα παρόμοια, με ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα. Προσέχουμε όμως το χρόνο μαγειρέματος, καθότι μπορεί να διαφέρει.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε τα ρεβίθια, τη δάφνη, το σκόρδο, το σέλερι και νερό τόσο που να τα υπερκαλύπτει κατά 5 εκ. και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να αρχίσει το νερό να κοχλάζει και τα ρεβίθια να αφρίζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Αν δεν βρούμε τα χόρτα που προτείνονται στη συνταγή, δεν χρειάζεται να την απορρίψουμε, καθώς τα περισσότερα μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα παρόμοια, με ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα. Προσέχουμε όμως το χρόνο μαγειρέματος, καθότι μπορεί να διαφέρει.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε τα ρεβίθια, τη δάφνη, το σκόρδο, το σέλερι και νερό τόσο που να τα υπερκαλύπτει κατά 5 εκ. και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να αρχίσει το νερό να κοχλάζει και τα ρεβίθια να αφρίζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr