Από το: Γεύση στο βαζάκι!
'Ενα τέλειο πιάτο το οποίο αποτελεί έμπνευση της στιγμής γιατί βγήκε μεγάλο το χταπόδι που αγόρασα και σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι νέο! Δημιουργική η συνταγή και τα πειράματα μου απέδωσαν! Αφαιρούμε το αγκάθι του χταποδιού και το καθαρίζουμε καλά. Το πλένουμε και χωρίς
να το στραγγίσουμε το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι, τα 400 ml μια συσκευασία δηλαδή από αυτές που βρίσκουμε στην αγορά. Το βράζουμε με το ξύδι και περίπου σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο και θα έχει εξατμιστεί κι όλο το ξύδι. Αυτό αν είναι καλά ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.vazaki.gr
'Ενα τέλειο πιάτο το οποίο αποτελεί έμπνευση της στιγμής γιατί βγήκε μεγάλο το χταπόδι που αγόρασα και σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι νέο! Δημιουργική η συνταγή και τα πειράματα μου απέδωσαν! Αφαιρούμε το αγκάθι του χταποδιού και το καθαρίζουμε καλά. Το πλένουμε και χωρίς
να το στραγγίσουμε το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ξύδι, τα 400 ml μια συσκευασία δηλαδή από αυτές που βρίσκουμε στην αγορά. Το βράζουμε με το ξύδι και περίπου σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο και θα έχει εξατμιστεί κι όλο το ξύδι. Αυτό αν είναι καλά ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.vazaki.gr