Από το: Sidagi.gr
Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες 1 εκ. Πασπαλίστε με αλάτι και αφήστε τε να σταθούν για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ρίχνετε σε ένα μπολ το αλεύρι και το καρύκευμα Cajun (εάν χρησιμοποιείτε). Σε άλλο μπολ το ξινόγαλα, το αυγό και τέλος σε άλλο
σκεύος τη φρυγανιά και καλαμποκάλευρο. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Χτυπάμε το αυγό και το αποβουτυρωμένο γάλα μαζί. Βυθίζουμε τις φέτες ντομάτας στο αλεύρι- καρύκευμα μείγμα, τότε μείγμα αυγού- ξινόγαλα, τότε στο καλαμποκάλευρο. Στο τηγάνι, τηγανίζουμε τις μισές από τις φέτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες 1 εκ. Πασπαλίστε με αλάτι και αφήστε τε να σταθούν για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ρίχνετε σε ένα μπολ το αλεύρι και το καρύκευμα Cajun (εάν χρησιμοποιείτε). Σε άλλο μπολ το ξινόγαλα, το αυγό και τέλος σε άλλο
σκεύος τη φρυγανιά και καλαμποκάλευρο. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Χτυπάμε το αυγό και το αποβουτυρωμένο γάλα μαζί. Βυθίζουμε τις φέτες ντομάτας στο αλεύρι- καρύκευμα μείγμα, τότε μείγμα αυγού- ξινόγαλα, τότε στο καλαμποκάλευρο. Στο τηγάνι, τηγανίζουμε τις μισές από τις φέτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.