Από το: Sidagi.gr
Σε μπέν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί. Κατεβάζουμε το
μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σε μπέν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί. Κατεβάζουμε το
μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.