Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Ένα παγωτό παρφέ που έγινε με τα περισσεύματα από κέικ στόλεν ή Lebkuchen. Χτυπαμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βαζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τους κρόκους στο μιξερ. Βαζουμε το νερό με την ζαχαρη να βράσει για 3 λεπτα. Αποσύρουμε απο την φωτιά και το
ρίχνουμε στους κροκους χτυπώντας πάντα με το μιξερ μεχρι να φουσκώσει και ασπρισει, ρίχνουμε μεσα το τριμμενο Στόλεν η τα κομμένα Lebkuchen. Ανακατεύουμε Καλα και ενσωματώνουμε την σαντιγι, ανακατεύοντας με μια πλαστική κουτάλα. Β...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Ένα παγωτό παρφέ που έγινε με τα περισσεύματα από κέικ στόλεν ή Lebkuchen. Χτυπαμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την βαζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τους κρόκους στο μιξερ. Βαζουμε το νερό με την ζαχαρη να βράσει για 3 λεπτα. Αποσύρουμε απο την φωτιά και το
ρίχνουμε στους κροκους χτυπώντας πάντα με το μιξερ μεχρι να φουσκώσει και ασπρισει, ρίχνουμε μεσα το τριμμενο Στόλεν η τα κομμένα Lebkuchen. Ανακατεύουμε Καλα και ενσωματώνουμε την σαντιγι, ανακατεύοντας με μια πλαστική κουτάλα. Β...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.