Από το: Sidagi.gr
Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλο στην μέση οριζοντίως. Τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά (το τηγάνι να καίει πολύ) για ένα λεπτό από τη κάθε μεριά. Δεν θα έχουν ψηθεί εντελώς, αλλά δεν πειράζει διότι θα ψηθούν στο φούρνο. Αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε στον
πάτο ενός ταψιού σάλτσα τομάτας, πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και βάζουμε από πάνω μια στρώση λαζάνια. Ξαναβάζουμε σάλτσα, παρμεζάνα και μετά στρώνουμε το κοτόπουλο. Συνεχίζουμε με λαζάνια, σάλτσα και πάλι κοτόπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλο στην μέση οριζοντίως. Τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά (το τηγάνι να καίει πολύ) για ένα λεπτό από τη κάθε μεριά. Δεν θα έχουν ψηθεί εντελώς, αλλά δεν πειράζει διότι θα ψηθούν στο φούρνο. Αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε στον
πάτο ενός ταψιού σάλτσα τομάτας, πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και βάζουμε από πάνω μια στρώση λαζάνια. Ξαναβάζουμε σάλτσα, παρμεζάνα και μετά στρώνουμε το κοτόπουλο. Συνεχίζουμε με λαζάνια, σάλτσα και πάλι κοτόπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr