Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Φροντίζουμε τα κεφαλάκια που θα προμηθευτούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ημερομηνία σφαγής του ζώου. Το πόσο φρέσκο είναι ένα κατσικίσιο (το προτιμώ περισσότερο από το αρνίσιο) κεφαλάκι, φαίνεται κι από την όψη του: δεν πρέπει να έχει πάνω του
ξεραμένα, παλιά αίματα και τα μάτια πρέπει να είναι καθαρά. Το χρώμα του πρέπει επίσης να είναι έντονο, ζωηρό κόκκινο. Πλένουμε τα κεφαλάκια πολύ καλά και τα βάζουμε σε μπολ ή λεκάνη με μπόλικο καθαρό νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Φροντίζουμε τα κεφαλάκια που θα προμηθευτούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ημερομηνία σφαγής του ζώου. Το πόσο φρέσκο είναι ένα κατσικίσιο (το προτιμώ περισσότερο από το αρνίσιο) κεφαλάκι, φαίνεται κι από την όψη του: δεν πρέπει να έχει πάνω του
ξεραμένα, παλιά αίματα και τα μάτια πρέπει να είναι καθαρά. Το χρώμα του πρέπει επίσης να είναι έντονο, ζωηρό κόκκινο. Πλένουμε τα κεφαλάκια πολύ καλά και τα βάζουμε σε μπολ ή λεκάνη με μπόλικο καθαρό νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr