Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Η συνταγή είναι του Βασίλη Καλίδη. Για 10-15 min σε τηγάνι βάζουμε τα χοντροκομμένα μήλα μας με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να βράσουν αλλά αφήνουμε λίγο από αυτό για να βάλουμε μέσα το κορν φλάουρ τα αυγά και το αλεύρι. Μόλις πάρει βράση το γάλα ρίχνουμε λίγο λίγο μέσα στο κρύο γάλα για να μην μας
κοπεί, και πάλι το βάζουμε στην κατσαρόλα μέχρι να πήξει. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο στον πάτο του ταψιού και ρίχνουμε την κρέμα μετά από πάνω τα μήλα, βάζουμε από πάνω το δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Η συνταγή είναι του Βασίλη Καλίδη. Για 10-15 min σε τηγάνι βάζουμε τα χοντροκομμένα μήλα μας με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να βράσουν αλλά αφήνουμε λίγο από αυτό για να βάλουμε μέσα το κορν φλάουρ τα αυγά και το αλεύρι. Μόλις πάρει βράση το γάλα ρίχνουμε λίγο λίγο μέσα στο κρύο γάλα για να μην μας
κοπεί, και πάλι το βάζουμε στην κατσαρόλα μέχρι να πήξει. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο στον πάτο του ταψιού και ρίχνουμε την κρέμα μετά από πάνω τα μήλα, βάζουμε από πάνω το δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.