Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Την ίδια συνταγή την έχω δοκιμάσει και σε γάστρα αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο με το ψήσιμο στη λαδόκολλα. Δε χρησιμοποιούμε πολλά υλικά για μην αλλοιωθεί η γεύση του κρέατος. Είναι ένας εκλεκτός μεζές και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε. Βάζουμε αρχικά τα μάγουλα σε
μπόλικο νερό και το αλλάζουμε αρκετές φορές, μέχρι το τελευταίο νερό να βγει καθαρό. Στη συνέχεια τα στεγνώνουμε, τα βάζουμε σε λαδόκολλα, ρίχνουμε από πάνω όλα τα υλικά και διπλώνουμε τη λαδόκολλα, με το κλείσιμο προς τα πάνω, για να μη φ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr
Την ίδια συνταγή την έχω δοκιμάσει και σε γάστρα αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο με το ψήσιμο στη λαδόκολλα. Δε χρησιμοποιούμε πολλά υλικά για μην αλλοιωθεί η γεύση του κρέατος. Είναι ένας εκλεκτός μεζές και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε. Βάζουμε αρχικά τα μάγουλα σε
μπόλικο νερό και το αλλάζουμε αρκετές φορές, μέχρι το τελευταίο νερό να βγει καθαρό. Στη συνέχεια τα στεγνώνουμε, τα βάζουμε σε λαδόκολλα, ρίχνουμε από πάνω όλα τα υλικά και διπλώνουμε τη λαδόκολλα, με το κλείσιμο προς τα πάνω, για να μη φ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr