Ξεπλένουμε το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Βάζουμε το κρεμμύδι, το σέλινο-σέλερι και το καρότο στον πάτο μιας καλά μουλιασμένης γάστρας. Αλείφουμε εξωτερικά το κοτόπουλο με το βούτυρο και το βάζουμε να πατήσει πάνω στο στρώμα
των λαχανικών. Το περιχύνουμε με το ζωμό. Κλείνουμε τη γάστρα με το καπάκι της, ανάβουμε το φούρνο στους 220ο και ψήνουμε το κοτόπουλο για 1 ώρα και 15 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.