Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τη σόγια, το λεμόνι, το λάδι και την πάπρικα. Ρίχνουμε μέσα το κρέας, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για τουλάχιστον 2 ώρες (μέχρι 24 ώρες). Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά
για τα ντοματίνια και τα αφήνουμε να μαριναριστούν σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Σε ένα άλλο μικρό μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για το ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.