Από το: Captain Cook
Το πόσες πίτες έφτιαξα αυτές τις μέρες δεν λέγεται και έχω να σας προτείνω το σπιτικό φύλλο σαν μια αξιόπιστη μέθοδο ψυχοθεραπείας και αποβολής του άγχους... Την τεχνική την έμαθα από την μανούλα μου και είναι πολύ εύκολη αρκεί να ζυμωθεί καλά το ζυμάρι ωστε να είναι απαλό και λείο. Αν ξεκινήσετε με ενα καλοζυμωμένο απαλό ζυμαράκι τότε όλα θα πάνε κατ ευχήν! Το
κατεψυγμένο σπανάκι το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Για το φρέσκο σπανάκι αφαιρούμε τα σκληρά κλωνάρια και ζεματάμε σε βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
Το πόσες πίτες έφτιαξα αυτές τις μέρες δεν λέγεται και έχω να σας προτείνω το σπιτικό φύλλο σαν μια αξιόπιστη μέθοδο ψυχοθεραπείας και αποβολής του άγχους... Την τεχνική την έμαθα από την μανούλα μου και είναι πολύ εύκολη αρκεί να ζυμωθεί καλά το ζυμάρι ωστε να είναι απαλό και λείο. Αν ξεκινήσετε με ενα καλοζυμωμένο απαλό ζυμαράκι τότε όλα θα πάνε κατ ευχήν! Το
κατεψυγμένο σπανάκι το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και το στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Για το φρέσκο σπανάκι αφαιρούμε τα σκληρά κλωνάρια και ζεματάμε σε βρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.