Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Παραδοσιακή συνταγή για σπιτική λαγάνα. Αφράτη, εύκολη απολαυστική. Στην πραγματικότητα, η λαγάνα ήταν το ψωμί που δεν είχε μέσα του καθόλου προζύμι, δηλαδή άζυμος άρτος. "Μέσα σε λίγο ζεστό νερό διαλύουμε τη μαγιά και το αλάτι.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε
μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Λαδώνουμε τα ταψιά με μπόλικο λάδι και βάζουμε τη ζύμη. Τη στρώνουμε στο ταψί, σε μια λεπτή στρώση. Ρίχνουμε απο πάνω το σουσάμι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Παραδοσιακή συνταγή για σπιτική λαγάνα. Αφράτη, εύκολη απολαυστική. Στην πραγματικότητα, η λαγάνα ήταν το ψωμί που δεν είχε μέσα του καθόλου προζύμι, δηλαδή άζυμος άρτος. "Μέσα σε λίγο ζεστό νερό διαλύουμε τη μαγιά και το αλάτι.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε
μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Λαδώνουμε τα ταψιά με μπόλικο λάδι και βάζουμε τη ζύμη. Τη στρώνουμε στο ταψί, σε μια λεπτή στρώση. Ρίχνουμε απο πάνω το σουσάμι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr