Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Όταν ήμουνα μικρή ήταν το αγαπημένο μου, τις περιόδους των νηστειών. Και ευτυχώς, είναι και του άντρα μου και των παιδιών μου. Κι έτσι στις νηστείες, είναι από τους πρωταγωνιστές στην κουζίνα και στο τραπέζι μας. Αδειάζουμε τα καλαμαράκια σ᾿ ένα σουρωτήρι και
κρατάμε το ζουμί. Τα καθαρίζουμε, αφαιρώντας το κόκκαλο, τα μάτια και το δόντι. Σ᾿ ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com
Όταν ήμουνα μικρή ήταν το αγαπημένο μου, τις περιόδους των νηστειών. Και ευτυχώς, είναι και του άντρα μου και των παιδιών μου. Κι έτσι στις νηστείες, είναι από τους πρωταγωνιστές στην κουζίνα και στο τραπέζι μας. Αδειάζουμε τα καλαμαράκια σ᾿ ένα σουρωτήρι και
κρατάμε το ζουμί. Τα καθαρίζουμε, αφαιρώντας το κόκκαλο, τα μάτια και το δόντι. Σ᾿ ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://faghta-giagias.blogspot.com