Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Καθαρίζουμε τα πράσα από τα άχρηστα φύλλα, τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα σχίζουμε στη μέση και τα ξεπλένουμε καλά, προσέχοντας να μην αφήσουμε ίχνη χώματος ανάμεσα. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρα φετάκια. Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι
βάζουμε τον ζωμό να ζεσταθεί -δεν χρειάζεται να βράσει. Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λυώσει. Προσθέτουμε τα πράσα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τ' αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά τους, ανακατεύοντας περίπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Καθαρίζουμε τα πράσα από τα άχρηστα φύλλα, τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα σχίζουμε στη μέση και τα ξεπλένουμε καλά, προσέχοντας να μην αφήσουμε ίχνη χώματος ανάμεσα. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρα φετάκια. Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι
βάζουμε τον ζωμό να ζεσταθεί -δεν χρειάζεται να βράσει. Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λυώσει. Προσθέτουμε τα πράσα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τ' αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βγάλουν τα υγρά τους, ανακατεύοντας περίπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami